Változik a Lakossági Hulladékudvar működési rendje!

FIGYELEM!!!

Szeretnénk tájékoztatni Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. július 1-től hulladékgazdálkodási koncessziós rendszerben, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. irányításával megváltozik a gyöngyösi lakossági hulladékudvar működési rendje!

 

Kérjük figyelmesen olvassa el ezt tájékoztatót!

A nyitvatartási idő az alábbiak szerint változik 2023. július 1-től:

Hétfő:                8:00-16:00

Kedd:                 8:00-16:00

Szerda:               12:00-20:00

Csütörtök:         8:00-16:00

Péntek:              8:00-16:00

Szombat:           8:00-16:00

Vasárnap:           ZÁRVA

2023.06.30-án az átállás miatt az Ügyfélszolgálat és a Hulladékudvar zárva tart.

 

A működési rendben történő változások

 

A hulladékudvarban leadni kívánt hulladékokat kizárólag mérhető módon tudjuk csak átvenni. Az ömlesztett hulladékokat (pl.: építési törmelék, textil stb.) zsákolt vagy dobozolt formában kell a mérlegelésre előkészíteni. Az egyes hulladék típusokat ne csomagolják egybe, fajtánkként szét kell válogatni és minden esetben mérlegelés szükséges.

 

Az új, szigorúbb mérlegelési rendszer következtében a hulladékok átvételi ideje jelentősen megnövekedhet, ezért türelmüket kérjük!

 

A hulladék mérlegre helyezésében és a kijelölt helyre történő rakodásban a hulladékudvaros kollégánk nem tud a segítségükre lenni, a nagy méretű vagy súlyú hulladékok esetében a rakodáshoz hozzanak magukkal segítséget!

 

A hulladékudvarban leadható mennyiségek is változnak, amelyekről bővebb információt a későbbiekben tudunk majd adni, a leadható mennyiségek megtatálhatóak lesznek a www.nhszmatra.hu oldalon.

Az itt meghatározott mennyiségen felüli hulladék átvételére díjfizetés ellenében sincs lehetőség.

 

A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevételére továbbra is az a magánszemély jogosult, aki, hulladékszállítási szerződéssel rendelkezik, közszolgáltatási díjfizetési kötelezettségnek eleget tett (díjhátraléka nincs), és aki a személyazonosságát (hivatalos, fényképes igazolvánnyal) és lakcímét (a fényképes igazolvány adataival összhangban álló lakcímkártyával) hitelt érdemlően képes igazolni!

NHSZ Mátra Hulladékkezelő Nonprofit Kft.