ÖKO FORRADALOM-Mire várunk még? Környezettudatossá válhatsz szórakozva!

     

INDUL AZ ÖKO FORRADALOM!

https://okoforradalom.hu/

Új van a nap alatt, illetve nincs, meg kell védenünk a Földet (is)! Indul az ÖKOforradalom!
Évek óta a környezettudatosság szemüvegén át figyeljük a világot. Mint szervezők, abban hiszünk, hogy minőségi üzenetek kellenek, minél nagyobb befogadó csoport és közöttük a szórakoztató,, élményalapú átvitel.
Új, nagyszabású eseményünk erre vállalkozik május 13-án, pénteken (micsoda dátum!), Gyöngyösön a Mátrai u. 36. helyszínen. Mellénk állt a MATE (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem), a P&G gyöngyösi gyára és a Mátra Biker. No meg egy csomó szponzor és együttműködő partner.
Hasonlóakat és kiállítókat is várunk még a csapatba, mert azt hiszem egy a cél, és az időnk fogy! További infó a rendezvény felületein.

Nagy Róbert Károly ötletgazda, Radír

Program, helyszín

Az esemény célja

A nagyszabású esemény azért jön létre, hogy aktívan, akár játékosan és szórakoztatva vezesse rá a különböző korcsoportokat, hogy most már itt az idő, hogy mindenki a maga szintjén tegyen valamit
a földünk érdekében. A környezetvédelem és tudatosság tanulható, a fenntarthatósági lépéseket el lehet sajátítani, az ÖKO gondolkodás kialakítható. A rendezvény ezeket és ennek iramát szeretné fokozni.

Szervezők

Az esemény formátumát a Radír alkotta meg 2021. augusztusában.
Az alappartner, a MATE, MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM Károly Róbert Campus, egyből igent mondott, mint helyszín, szakmai társszervező és marketingfelület.
Az operatív munkába széles vállal a Mátra Biker egyesület kapcsolódott be.
A főszponzori címet a P&G Gyöngyösi gyára vállalta fel, nemcsak anyagi támogatást, de közös gondolkodást és élménypontot is hoznak a programba.

AZ NHSZ aktív, hiszen tudja, a hulladékgazdálkodás az egyik kulcskérdése a földünk jövőjének